Trainingen - Conflicthantering
Conflicthantering

Conflicten omvatten meer dan tegengestelde belangen: er zit een persoonlijke dimensie aan vast die van het zakelijke geschil een persoonlijk conflict maakt.

Denkbeelden, emoties en tactische keuzes blijken daarbij vaak op verkeerde vooronderstellingen gebaseerd te zijn. De daaruit voortvloeiende conflictstrategieƫn leiden bij voorkeur tot escalatie - en dienen uiteindelijk niemands belang.

Het gaat dan om de kunst, de verhitte of ijskoude gemoederen door een verheldering van focus tot onderzoek van doelgericht gedrag te bewegen. Zo kan men vanuit de mentale en soms daadwerkelijke oorlog tot zakelijke onderhandelingen komen, waarin uiteindelijk belangen helder afgewogen en aan een gedeelde visie gerelateerd kunnen worden.


Neem voor trainingen of een begeleidingstraject met betrekking tot conflicthantering vrijblijvend contact met ons op.

MOTTO

"Pas op hoe je de wereld interpreteert. Ze Ć­s zo."


Heller

"Wie boven zich zelf uit wil groeien, moet diep geaarde wortels hebben."

Ullmann

BOEK

Thomas de Neve heeft een boek over theater geschreven: "Tussen Malaise en Magie: Theater in het Leven - Leven in het Theater." Interessant ook voor lezers buiten het theater: in het theater gaat het immers om mensenkennis. Kijk voor meer informatie op www.studio-ijsvogel.nl/magie

OPEN INSCHRIJVING

Twee keer per jaar vindt een intensieve workshop plaats waarin je je persoonlijke effectiviteit diepgaand en duurzaam kunt verhogen.

Voor meer informatie zie:

personalexcellence.nl