Training
Je instrument leren stemmen en bespelen

Onderwerpen kunnen alle kwesties van het menselijke prestatievermogen zijn:
Alle trainingen zijn op persoonlijke diepgang aangelegd en stimuleren door afwisselende, ervaringsgerichte en interactieve werkvormen levendige leerprocessen. Centraal staat het gemeenschappelijke en praktijkgerichte onderzoek naar de persoonlijke voorwaarden voor optimale prestaties. Daarbij worden vitaliteit en commitment, creativiteit en doelgerichtheid, intuïtie en leervermogen als centrale factoren behandeld die zowel de zakelijke resultaten als de kwaliteit van de samenwerking en de persoonlijke voldoening bepalen. De deelnemers ontdekken in de loop van de bijeenkomsten concrete aandachtspunten waardoor ze hun eigen onwikkeling praktijkgericht vorm kunnen geven.

Trainingen worden bij voorkeur op maat ontworpen en uitgevoerd om in de telkens specifieke situatie maximale praktische impact te kunnen sorteren. Door de oefeningen en de gemeenschappelijke analyses zijn de deelnemers actief betrokken bij het programma en kan het verloop optimaal aan hun vragen, mogelijkheden en problemen worden aangepast.

Parabole verzorgt zelfstandig of in samenwerking met andere trainingsbureaus in-company trainingen en trainingen op basis van open inschrijving. De omvang varieert van één dagdeel tot langere trajecten. Ook worden er aanvullende modules voor bestaande trainingstrajecten ontworpen en uitgevoerd.

MOTTO

"Pas op hoe je de wereld interpreteert. Ze ís zo."


Heller

"Wie boven zich zelf uit wil groeien, moet diep geaarde wortels hebben."

Ullmann

BOEK

Thomas de Neve heeft een boek over theater geschreven: "Tussen Malaise en Magie: Theater in het Leven - Leven in het Theater." Interessant ook voor lezers buiten het theater: in het theater gaat het immers om mensenkennis. Kijk voor meer informatie op www.studio-ijsvogel.nl/magie

OPEN INSCHRIJVING

Twee keer per jaar vindt een intensieve workshop plaats waarin je je persoonlijke effectiviteit diepgaand en duurzaam kunt verhogen.

Voor meer informatie zie:

personalexcellence.nl