home
doelstelling
werkwijze
achtergrond
trainingen
coaching
parabole

Bedrijf - Klanten - Impressum - Contact - Disclaimer

Parabool en Parabel

Parabole is een klein bedrijf. De kleinschaligheid garandeert voor alle trainingen een even hoge kwaliteit en een optimale aanpassing aan de vraag van de opdrachtgever.

De naam refereert aan een parabool omdat menselijke ontwikkelingsprocessen een vergelijkbaar verloop hebben: juist door een zorgvuldig en 'langzaam' begin kan een toenemende groei ontstaan. Ook kunnen dieptepunten essentieel voor het begin van een stijgende lijn zijn. Met het begrip van de parabel - een beeldend verhaal - wordt ook naar de oefeningen en verhalen verwezen die in de trainingen een centrale rol spelen: ze richten zich op niet allen tot het hoofd, maar ook tot het hart en hebben daarom impact op het handelen.

Klanten van Parabole zijn/waren o.a.:

Profit: Philips, BP, AkzoNobel, Rabobank, ABN Amro, Ahold, Ikea, Essent, Enexis, Eneco, E.ON, Commerzbank, Zalando, 3M
Non-profit: Academisch Ziekenhuis Utrecht, Medisch Universitair Centrum Maastricht, Stichting Reclassering
Overheid: Belastingdienst, Provincie Noord-Holland, Rijkswaterstaat
Opleiding: De Baak, Rijksuniversiteit Groningen, Hogeschool Utrecht, TU Eindhoven
Impressum

Parabole

T.U.G. de Neve
St.Antoniusbank 32
6268 NP Bemelen
contact@parabole.nl
KvK 54355168
BTW NL 851272241B01


MAIL ONS
Disclaimer

De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan Parabole geen garantie geven dat deze informatie te allen tijde juist en/of volkomen is.

We streven ernaar dat de website continu toegankelijk is. De website kan echter tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging.

We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen, zoals schade of gederfde winst, die op welke wijze of grondslag dan ook samenhangen met het gebruik (of juist de onmogelijkheid van gebruik) van de informatie die op deze website toegankelijk is.

We kunnen ook geen aansprakelijkheid aanvaarden ten opzichte van de inhoud van de websites waarnaar op deze website door middel van links wordt doorverwezen.

Indien u gebruik maakt van enig deel van de website van Parabole, wordt u geacht van het bovenstaande te hebben kennisgenomen.